Mielen voima on valtava. Hyvänä esimerkkinä käy pelko: jos se valtaa mielen, ihminen voi lamaantua täysin. Mutta kun mielen voiman saa valjastettua käyttöönsä, voi tehdä asioita, joihin ei ole ennen kyennyt.

Millaista elämäsi olisi, jos et pelkäisi esiintymistä, sosiaalisia tilanteita, deadlineja, kehityskeskusteluja? Tai entä jos nukkuisit hyvin joka yö, eikä stressi enää olisi osa arkeasi? Tai jos savuttomuus, raittius tai painonhallinta olisi sinulle helppoa, jopa itsestään selvää?

Hypnoosilla pyritään poistamaan mielen sisäisiä esteitä, jotka ovat usein itse rakennettuja. Hypnoosin käytöstä on olemassa runsaasti tutkimustietoa. Useiden tutkimusten mukaan se on tehokasta esimerkiksi pelkojen, kivun, unettomuuden ja mm. ärtyneen paksusuolen hoidossa.

Hypnoosi on itse asiassa on syvä, täysin luonnollinen rentoutuneisuuden tila. Rentoutunut mieli on valmis ottamaan vastaan uusia ajatuksia ja päästämään irti vanhoista.

Moderni, toimiva hypnoosi on vaikuttavaa siksi, että se suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja erikseen, juuri hänen tilanteeseensa sopivaksi.

Ota yhteyttä!

Share this Page