Kurssit

UUSI INTERAKTIIVINEN TUTKIMUSMATKA:

Tietoa, toivoa, tekoja. Hyvän elämän verkkokurssi

Tietoa, toivoa, tekoja

Elämä koettelee joskus meitä kaikkia. Se heittää tiellemme haasteita, vaikeuksia ja huolia. Niistä on mahdollista selviytyä – ja vielä enemmän: niiden kautta meidän on mahdollista kasvaa entistä vahvemmiksi.

SEURAAVA KURSSI ALKAA ELOKUSSA 2020.

Vaikka emme voi vaikuttaa siihen, mitä ympärillämme tapahtuu, voimme valita oman polkumme. Voimme myös oppia miten elämän tiellemme heittämiä kiviä kierrämme, ja miten voimme räjäyttää niitä tieltämme. 

Hyvä elämä ei synny toivomalla. Sen sijaan tutkittu tieto, oikeat päätökset ja selkeät, itselle toimivat suunnitelmat voivat saada aikaan pieniä ihmeitä. Tämä 4 viikkoa kestävä interaktiivinen verkkokurssi auttaa sinua pysähtymään ja tutkimaan omaa elämääsi, jotta voit tehdä viisaampia valintoja nyt ja tulevaisuudessa.

Jokaiselle neljälle viikolle on oma teema ja tehtävät, jotka voi tehdä viikon varrella omaan tahtiin. Keskustelu ryhmän kesken pitää yllä yhteyttä ja tunnin mittaiset live-keskustelut ovat verkossa kerran viikossa.

Tämän kurssin avulla:

 • Osaat paremmin hahmottaa omat voimavarasi 
 • Löydät ja tunnistat elämääsi ohjaavat arvot
 • Saat tutkittua tietoa onnellisuudesta, hyvästä elämästä
 • Saat konkreettisia keinoja ja taitoja lisätä hyvää omassa elämässäsi
 • Osaat tehdä oikeasti sinulle toimivia ratkaisuja

Tule mukaan oppimaan, keskustelemaan ja tekemään harjoituksia sekä yksin että yhdessä. Jokaisella kerralla on oma teemansa: 

 1. Menneisyyden voima

Pohditaan mennyttä elämänpolkua: taakse jääneitä ja jätettyjä asioita, oppeja, oivalluksia ja voimavaroja otettavaksi mukaan matkalla kohti tulevaisuutta.

 1. Arvoja vai arvauksia

Etsitään ja löydetään ne elämän todella tärkeät asiat, joiden varaan oman hyvän tulevaisuuden voi rakentaa juuri itsensä näköiseksi.

 1. Tässä ja nyt

Etsitään ja löydetään ne elämän todella tärkeät asiat, joiden varaan oman hyvän tulevaisuuden voi rakentaa juuri itsensä näköiseksi.

 1. Kohti parempaa

Otetaan suunta kohti tulevaisuutta ja tehdään konkreettinen suunnitelma, jonka avulla matkan teko voi olla tärkeämpää kuin perille pääsy.

Live-tapaamisiin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta suosittelemme, että tulet mukaan joka kerta. Näin saat matkastasi suurimman hyödyn!

VIISI VIISASTA SYYTÄ OSALLISTUA:

 1. Saat tutkittua tietoa sekä selkeitä ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit ottaa niistä parhaat ja soveltaa omaan elämääsi.
 2. Olemme aidosti läsnä joka kerta, jotta voit nähdä meidät ihan elävinä ja kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä. Tämä ei ole nauhoitus.
 3. Olet vapaa tutkimaan asioita hiljaa itseksesi tai jakamaan ajatuksiasi muiden kanssa. Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi kenellekään mitään.
 4. Kun tiedät olevasi osa porukkaa, muutos on helpompaa. Saat halutessasi tukea ja voit osallistua keskusteluun osien välillä.
 5. Puhumme totta. Jaamme vain tieteellisesti tutkittua ja todistetusti toimivaa elämän laatua ja onnellisuutta lisäävää tietoa.

Millainen voisi olla sinun polkusi kohti parempaa elämää?

ALOITA POLKU KOHTI UUTTA! SEURAAVA KURSSI ALKAA ELOKUUSSA.

Kurssin kouluttajat:

Jenni Spännäri on tutkijatohtori Helsingin ja Itä-Suomen yliopistoissa. Hän on kiinnostunut myötätunnosta, viisaudesta ja henkisyydestä. Iloa arkeen tuo oma hevonen.

Sanna Leino on kouluttaja, sovittelija ja konfliktien asiantuntija. Häntä kiinnostavat ihmissuhteet, itsensä johtaminen ja mielenrauha. Haaveena on oma pieni kanala.