Menetelmät

.

Laaja osaamiseni on sinun etusi!

NVC

Kaikki, mitä teen, perustuu myötätuntoisen ajattelun (NVC, Nonviolent Communication) periaatteille. Tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen sekä niiden rehellinen ilmaiseminen ovat avainasemassa ihmissuhteiden rakentamisessa ja eheyttämisessä. NVC ei ole pelkkä prosessi, se on elämänfilosofia, jossa yhteinen ihmisyys on pääosassa. Lue lisää täältä.

Watch a short video about the principles of NVC.

Hypnoosi

Hypnoosi on vaikuttava terapeuttinen tekniikka, jonka avulla voidaan muuttaa tai poistaa mielen sisäisiä esteitä, jotka usein ovat itse rakennettuja. Esimerkiksi pelon voittaminen mahdollistaa asioita, joihin ei ole aiemmin uskaltanut ryhtyä. Hypnoosi nopeuttaa tuloksia. Se suunnitellaan aina etukäteen huolellisesti, jokaiselle sopivaksi räätälöiden. Menetelmää voi soveltaa myös koulutuksiin ja coachingiin. Lue lisää täältä.

Coaching

Coaching on joukko menetelmiä, jonka avulla voin auttaa asiakastani ratkaisemaan ongelmiaan. Erikoisosaamiseni keskittyy ihmissuhteisiin työpaikoilla: sujuvaan yhdessä olemiseen, riitojen ennakointiin ja ehkäisyyn sekä tiukoista paikoista selviämiseen. Tehtäväni on haastaa ja kannustaa oikeassa suhteessa. Sekä olla se, joka uskoo onnistumiseen alusta loppuun saakka. Lue lisää täältä.

NLP

Tämä kirjainyhdistelmä pitää sisällään erinomaisuuden mallintamista. Se on tietoisuuden kasvattamisen väline, jonka avulla muutos tulee mahdolliseksi. NLP:n avulla omat ajatusmallit ja niihin liittyvät rajoitukset saadaan näkyväksi, jotta niihin voidaan puuttua lempeällä otteella täsmällisesti ja tehokkaasti. Lue lisää täältä.