Menetelmät

.

Laaja osaamiseni on myös sinun etusi!

NVC, Nonviolent communication

Kaikki mitä teen, perustuu myötätuntoisen ajattelun (NVC) periaatteille. Tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen sekä niiden rehellinen ilmaiseminen ovat avainasemassa ihmissuhteiden rakentamisessa ja eheyttämisessä.

Business coaching

Coaching on joukko menetelmiä, jonka avulla voin auttaa asiakastani ratkaisemaan ongelmiaan. Erikoisosaamiseni keskittyy ihmissuhteisiin työpaikoilla: sujuvaan yhdessä olemiseen, riitojen ennakointiin ja ehkäisyyn sekä tiukoista paikoista selviämiseen. Tehtäväni on haastaa, ravistella ja kannustaa oikeassa suhteessa. Sekä olla se, joka uskoo onnistumiseen alusta loppuun saakka.

Hypnoterapia

Hypnoosi on vaikuttava terapeuttinen tekniikka, jonka avulla voidaan muuttaa tai poistaa mielen sisäisiä esteitä, jotka usein ovat itse rakennettuja. Esimerkiksi epäonnistumisen pelon voittaminen mahdollistaa asioita, joihin ei ole aiemmin uskaltanut ryhtyä. Hypnoosi nopeuttaa tuloksia. Se suunnitellaan aina etukäteen huolellisesti, jokaiselle sopivaksi räätälöiden. Menetelmää voi soveltaa kaikenlaisiin koulutuksiin ja coachingiin.