Oivallushetket

Aina ei ole aikaa panostettavaksi, vaan joskus tarvitaan lyhyt, urautuneita ajatuksia pöyhivä innostushetki. Pari tuntia on sopiva aika herätellä ja haastaa ihmisiä ajattelemaan asioita uudelta kantilta ja innostua onnistumaan ihmissuhteissa.

2 tuntia 1.200 e

Tiimien valmennukset

Tiimien ja esimiesten valmennukset antavat työkaluja sujuvaan arkeen, jotta ihmiset pystyvät keskittymään olennaiseen, eikä energia kulu ihmissuhdesotkuihin. Valmennus auttaa rakentamaan hyvää yhteishenkeä, vahvistamaan yhteen kuulumista ja antamaan tilaa tekemisen ilolle. Se  on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat edistää sopua ja keskinäistä ymmärrystä sekä lisätä tekemisen meininkiä omassa työyhteisössä. Jokaisen valmennuksen painopiste muokataan tarpeen mukaan.

1 päivä 2.890 e, 2 päivää 4.840 e (6-16 osallistujaa)

Henkilökohtainen coaching

Joskus fiksutkin ihmiset ovat neuvottomia ihmisten johtamiseen liittyvien monien ongelmien edessä.  Ei ole tavatonta, että esimiehen työajasta jopa puolet kuluu ihmissuhdesotkujen selvittämiseen. Jos näin on päässyt käymään tai edessä on jokin muu turhaan energiaa vievä asia, nopeimmin ja tehokkaimmin se ratkeaa henkilökohtaisella valmennuksella.

8 tapaamista (3-6 kk) 2.600 e tai sopimuksen mukaan

Kiistojen ja riitojen sovittelut

Jos suhteet ovat jo niin solmussa, että sitä on hankala avata omin voimin, tulen avuksi. Puolueeton sovittelija on usein paras tapa saada solmut aukeamaan ja arki jälleen sujumaan. Sovittelun ainoa edellytys on, että osapuolet tulevat siihen vapaaehtoisesti.

1 päivä 1.800 e

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv sekä kilometrikorvaus pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

 

Share this Page