Yrityksille

Myönteisten tunteiden kokeminen laajentaa näkökulmia ja vahvistaa osaamista auttaen tekemään parempia päätöksiä ja selviytymään paremmin vastoinkäymisistä. (1) Onnellisten ihmisten on myös todettu olevan työssään tuottavampia. (2)

1) Fredrickson (2005); 2) Oswald et al. (2009)

Oivalluttavat luennot

Aina ei ole aikaa, vaan joskus tarvitaan lyhyt, urautuneita ajatuksia pöyhivä innostushetki. Pari tuntia on sopiva aika herätellä ja haastaa ihmisiä ajattelemaan asioita uudelta kantilta ja innostua onnistumaan uudelleen!

2 tuntia 1.200 e

Tiimien valmennukset

Tiimien ja esimiesten valmennukset antavat työkaluja sujuvaan arkeen, jotta ihmiset pystyvät keskittymään olennaiseen, eikä energia kulu ihmissuhdesotkuihin. Valmennus auttaa rakentamaan hyvää yhteishenkeä, vahvistamaan yhteen kuulumista ja antamaan tilaa tekemisen ilolle. Se  on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat edistää sopua ja keskinäistä ymmärrystä sekä lisätä tekemisen meininkiä omassa työyhteisössä. Jokaisen valmennuksen painopiste muokataan tarpeen mukaan.

1 päivä 2.890 e, 2 päivää 4.840 e (6-16 osallistujaa)

Coaching

Fiksut ja osaavatkin esimiehet ovat joskus neuvottomia ihmisten johtamiseen liittyvien monien ongelmien edessä.  On tavallista, että kohtuuttoman suuri osa esimiehen työajasta kuluu ihmissuhdesotkujen selvittämiseen. Jos näin on päässyt käymään tai edessä on jokin muu suurelta tuntuva haaste, se ratkeaa nopeimmin ja tehokkaimmin henkilökohtaisella valmennuksella.

Voin käyttää hypnoosia coachingin tukena nopeiden ja kestävien tulosten saamiseksi.

3-8 tapaamista (1-6 kk) alk. 980 e

Riitojen sovittelu

Jos suhteet ovat jo niin solmussa, että sitä on hankala avata omin voimin, tulen avuksi. Puolueeton sovittelija on usein paras tapa saada solmut aukeamaan ja arki jälleen sujumaan. Se säästää sekä rahaa että esimiesten aikaa. Sovittelun ainoa edellytys on, että osapuolet tulevat siihen vapaaehtoisesti.

1 päivä 1.800 e

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv sekä kilometrikorvaus pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

LinkedIn
LinkedIn
Share