Yrityksille

“Kuuntele aina vain sitä, mitä ihmiset tarvitsevat, älä sitä, mitä he ajattelevat.”

Marshall B. Rosenberg

Palveluni

Yksin paremmaksi

Fiksut ja taitavatkin ihmiset ovat joskus neuvottomia erityisesti muiden johtamiseen liittyvien ongelmien edessä. Jos käytät liikaa aikaa tai energiaa erilaisten ihmissuhdehaasteiden selvittelyyn, jos ne stressaavat sinua, tai jos haluat pohtia niitä ammattilaisen kanssa, olen apunasi.

Kolme tapaamista 980 e

Yhdessä vahvaksi

Aito kuunteleminen, avun tai palautteen antaminen ja pyytäminen, erimielisyyksien rakentava käsittely ja selkeät pelisäännöt luovat vahvaa yhteishenkeä ja lisäävät tärkeää psykologista turvallisuutta. Toimiva tiimi -koulutuksen painopiste sovitaan yhdessä.

Puoli päivää 1890 e, koko päivä 2890 e.

Sopuun sovittelulla

Joskus tilanteet kärjistyvät. Silloin kannattaa kutsua mahdollisimman nopeasti paikalle puolueeton sovittelija. Hän auttaa avaamaan kommunikoinnin solmuja säästäen kaikkien aikaa, rahaa ja hermoja. Sovittelun perusta on osapuolten vapaaehtoisuus ja aito halu löytää toimiva ratkaisu. 

Työyhteisösovittelu 1590 e / 1 pv

COOLR – kuuntelija

Ajattele, jos teilläkin olisi saatavilla joku, jolle voisi purkaa ne turhautumisen, ärtymyksen ja jopa vihan tunteet, joita erilaiset törmäykset nostavat pintaan työpäivän aikana. Joku puolueeton ja riippumaton kuuntelija, jolle voisi luottamuksella kertoa myös pelot ja huolet. Puskuri sinun ja maailman välissä. 

Kuukausisopimuksella. Pyydä tarjous.