Tädit neuvoo

Tädit neuvoo eli Jenni Spännäri ja Sanna Leino

Tädit neuvoo on suosittu podcast, jossa Tädit antavat käytännön ohjeita arjen ja elämän pieniin ja suuriin pulmiin lempeällä otteella ja yhteensä sadan vuoden elämänkokemuksella. Juontajina toimivat Jenni ”Tohtori” Spännäri ja Sanna ”Rauhanrakentaja” Leino.

Jenni Spännäri on teologian tohtori ja tutkija, jonka erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat viisaus, myötätunto, henkinen kasvu ja vanheneminen. Jenni innostuu kaikesta uudesta ja rakastaa vanhoja asioita.

Sanna Leino on sovittelija ja konfliktiasiantuntija, joka auttaa vahvistamaan ihmisiä ja ihmissuhteita sekä työpaikoilla että niiden ulkopuolella. Sanna innostuu muiden auttamisesta ja viettää vapaa-aikansa erilaisissa vapaaehtoistöissä.

Tädit keskustelevat elämästä ja antavat neuvoja omiin kokemuksiinsa pohjaten ihmissuhteista, rakkaudesta, perheestä, työstä ja hyvinvoinnista. Tätien omat opit ja oivallukset sekä ammatin tuoma kokemus antavat heille monipuoliset eväät keskustella sekä kevyistä että elämää suuremmista aiheista. Tätien neuvot ovat sekä käytännöllisiä että kuulijaa ymmärtäviä.

Tätien elämänmyönteinen asenne on tehnyt siitä suositun kaiken ikäisten keskuudessa. Tädit onnistuvat luomaan lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin, mikä antaa vaikutelman siitä, että kuulija saa neuvoja ja pohdinta-apua pulmiinsa läheiseltä ystävältä. Lohdullinen ja ymmärtävä asenne inspiroi kuulijaa tutkimaan omia asenteitaan ja ajattelutapojaan.

Jaksoissa Tädit kertovat omasta elämästään ja ajoittain myös aroista aiheista. Silloin tällöin mukana on myös asiantuntijavieras. Tädeillä ei ole sidoksia kaupallisiin kumppaneihin.

Kuuntele Tädit neuvoo -podcastia klikkaamalla kuvaa!
Klikkaa kuvaa ja kuuntele!

Tämä aidosti elämän makuinen podcast on aina kuulijansa puolella. Sillä vaikka internet tietää, niin Tädit tajuu!

Kuuntele Tätejä tästä
Tädit neuvoo Instagram @taditneuvoo
Tädit neuvoo Facebook
Jenni Spännärin omat sivut