Yhteys

Olen Sanna Leino,

rauhanrakentaja, jonka tehtävä on vahvistaa ihmisiä ja ihmissuhteita erityisesti työpaikoilla.

Koulutan tiimejä ja esihenkilöitä ehkäisemään turhia sisäisiä ja ulkoisia ristiriitoja, jotta elämä olisi mahdollisimman hyvää ja sujuvaa sekä yhdessä että erikseen.

Olen pehmeiden arvojen puolestapuhuja ja olen nähnyt, että ne ovat käytännössä kova juttu: avoimuus, empatia, rehellisyys ja läsnäolo ovat vahvasti esillä työssäni.

Jos etsit jotakuta, jolla on kristalleja käsilaukussa tai usko universumin kaikkivoipaisuuteen, en ole etsimäsi henkilö. Mutta jos etsit ihmistä, joka luottaa tutkittuun tietoon ja muutoksen mahdollisuuteen, voin olla sinulle se oikea.

Käytän työssäni useita menetelmiä ja yhdistelen niitä eri tavoin, jotta saan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiakkailleni se tarkoittaa tehokkuutta, monipuolisuutta ja joustavuutta. Olen kiehunut monissa liemissä ja minulla on kokemusta konflikteista ympäri maailmaa. Ja koska olen saanut koulutukseni pääosin englanniksi, voin tehdä töitä kahdella kielellä.

Tavoitat minut parhaiten perinteisellä tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla. Kokeile vaikka heti! + 358 50 5663917 / leino.sanna@mindstudio.fi

Tärkeimmät koulutukseni
MBA

Englanninkielisen johtamistaidon General Management MBA -tutkinnon suoritin jo 2008.

Business Coach

Johtajana ja esimiehenä koin tärkeäksi ja hyödylliseksi myös tämän sertifioidun koulutuksen 2009.

Sovittelija

Ensimmäinen haasteeni sovittelijana oli ihmisoikeustarkkailijan työ Palestiinan Länsirannalla 2012.

Hypnoterapeutti

Kliinisen hypnoterapeutin tutkinnon suoritin 2019 vahvistamaan taitojani muiden auttamiseksi.

Vapaa-aikaani vietän erilaisissa vapaaehtoistöissä, mm. Punaisen Ristin toiminnassa ja rescue-aasien hoitajana. Teen myös mielelläni käsitöitä. Ja tämä kaikki ainoastaan silloin, kun minua ei tarvita siinä kaikkein tärkeimmässä eli lastenlasten luona mummelihommissa.

Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenbanneri.