Yhteys

Vahvempia ihmisiä. Vahvempia ihmissuhteita.

Olen Sanna Leino, rauhanrakentaja

Tuon työyhteisöihin menetelmiä, näkökulmia ja muutoksen siemeniä, joiden avulla kaikkien on helpompi olla ja tehdä työtä yhdessä.

Olen pehmeiden arvojen puolestapuhuja: arvostan avoimuutta, empatiaa, rehellisyyttä ja läsnäoloa. Ne ovat vahvasti esillä työssäni.

Jos etsit kouluttajaa, jolla on kristalleja käsilaukussa tai universumin kaikkivoipaisuutta, en ole etsimäsi henkilö. Mutta jos etsit ihmistä, joka luottaa tutkittuun tietoon ja ihmisyyteen, voin olla sinulle se oikea.

Käytän työssäni useita menetelmiä ja yhdistelen niitä eri tavoin, jotta saan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiakkailleni se tarkoittaa tehokkuutta, monipuolisuutta ja joustavuutta. Olen kiehunut monissa liemissä ja minulla on kokemusta konflikteista ympäri maailmaa. Ja koska olen saanut koulutukseni pääosin englanniksi, voin tehdä töitä kahdella kielellä.

Koulutukseni
MBA

Englanninkielisen johtamistaidon General Management MBA -tutkinnon suoritin jo 2008.

Business Coach

Johtajana ja esimiehenä koin tärkeäksi ja hyödylliseksi myös tämän sertifioidun koulutuksen 2009.

Sovittelija

Ensimmäinen tehtäväni sovittelijana oli ihmisoikeustarkkailijan työ Palestiinan Länsirannalla 2012.

Hypnoterapeutti

Ihmisen mieli on äärettömän mielenkiintoinen, siksi suoritin kliinisen hypnoterapeutin tutkinnon 2019.

Vapaa-aikani menee erilaisissa vapaaehtoistöissä, mm. Punaisen Ristin toiminnassa ja rescue-aasien hoitajana. Teen myös mielelläni käsitöitä. Ja tämä kaikki ainoastaan silloin, kun minua ei tarvita siinä kaikkein tärkeimmässä eli lastenlasten luona mummelihommissa.

Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenbanneri.
Suomen Yrittäjien jäsenbanneri.