Yksityisille

Autan ilolla ihmisiä vahvistumaan ja voimaan paremmin sekä hypnoterapian että muiden tutkittujen ja arjessa toimivien menetelmien avulla.

Keskusteluterapia

Huolettaako, ahdistaako, pelottaako? Terapeuttinen keskustelu voi helpottaa oloa merkittävästi. Autan sinua selkeyttämään ajatuksiasi ja voit jakaa huolesi kanssani. Olen siirtänyt vastaanottoni verkkoon, mikä mahdollistaa helpot ja joustavat tapaamiset. Varaa aikasi puh. +358 50 566 3917 tai leino.sanna@mindstudio.fi.

Etätapaamiset: 120 e / kerta (à 75 min) tai 395 e / 4 kertaa (sis. alv).

Hypnoterapia

Hypnoosi on nopea, tehokas ja vaikuttava apu erityisesti suurten muutosten äärellä. Kyseessä voi olla ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat (parisuhde, ero, lapsi tai muut perhesuhteet), suuri henkilökohtainen muutos (irtisanominen, painonhallinta, tupakointi) tai jopa elämän päättymiseen liittyvät asiat (oma tai läheisen kuolema).

Hypnoterapeuttina tavoitteeni on auttaa jokaista asiakastani onnistumaan ja parantamaan elämänsä laatua pysyvästi.

Yksilöllinen hypnoterapia: 3 tapaamista 690 e (sis. alv), tupakoinnin lopettaminen: 2-3 tapaamista 1.490 e (noin 1 vuoden tupakat, sis. alv). Terapia sisältää aina yksilöllisen hypnoosiäänitteen.

Lempeä syntymä

Uuden elämän synnyttäminen on paitsi ihmeellinen, myös maailman luonnollisin asia. Äitinä ja isoäitinä haluan olla tukemassa odottajia ja heidän kumppaneitaan kokemaan mahdollisimman lempeän, luonnollisen ja rakkauden täyttämän synnytyskokemuksen. Hypnosynnytys on kaikkea tätä ja paljon muuta! Valmennan vanhempia ja koulutan myös uusia hypnosynnytysvalmentajia.

Lue lisää hypnosynnytyksestä ja siitä, miten voit äitinä antaa vauvallesi mahdollisimman rauhallisen ja lempeän alun elämälle.

Kolme virtuaalitapaamista yhteensä 360 e / pari (äiti + synnytyskumppani, sis. alv)

Parisuhde paremmaksi!

Voiko mikään olla tyydyttävämpää kuin tasapainoinen parisuhde! Se kantaa, vaikka elämä muuten murjoisi. Minulla on ollut onni olla naimisissa jo yli 30 vuotta. Onni on kuitenkin tulosta siitä, että meillä on ollut sekä keinoja että tahtoa selvitä suhteen solmukohdista. Näitä arjen pieniä ja suuria taitoja haluan jakaa myös teille.

Parisuhde paremmaksi on tiivis, kolme tapaamista käsittävä kokonaisuus, jonka tavoitteena on vahvistaa suhdetta ja tehdä siitä teille molemmille entistä antoisampi ja tasapainoisempi. Sen aikana opitaan uusia tapoja kuunnella, ilmaista ja ymmärtää molemmille tärkeitä asioita. Sillä rakkauskin on taitolaji.

Parisuhde paremmaksi! Kolme virtuaalitapaamista yhteensä 390 e / pariskunta (sis. alv)

LinkedIn
LinkedIn
Share